Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A túraautózás két nagy alakjával, Alain Menuvel és Gabriele Tarquinivel fog bemutatkozni a Hyundai a TCR nemzetközi túraautó-bajnokságban.

 

Menu és Tarquini a bajnokság két utolsó futamán, a kínai Zhejiangban és Abu Dhabiban fog rajthoz áll a Hyundai i30 N TCR-rel. A múlthéten a spanyolországi Valenciában mindkét pilóta tesztelte az autót.

170905 hyundaitcr n2

„Az i30 N TCR egy mérföldkő a Hyundai Motorsport számára.” –mondta a Hyundai Motorsport vezetője, Michel Nandan. „A TCR nemzetközi túraautó-bajnokságban történő bemutatkozásunk egy hatalmas pillanat. Kína egy megfelelő helyszín lesz, hogy megmutassuk az autóban, a csapatban és a pilótáinkban rejlő potenciált, ezen kívül pedig lehetőségünk lesz, hogy tovább folytassuk a fejlesztési munkáinkat. Az i30 N TCR közel áll a Hyundai utcai modelljéhez, az i30 N-hez, ezért ha jól fogunk teljesíteni, akkor az mindkét modellnek jó promóció lesz.”

Kína október 7-8. között, az Egyesült Arab Emirátusok pedig november 24-26. között látja vendégül a TCR mezőnyét.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=jPqWTNQMCI0{/youtube}

Forrás: Hyundai Motorsport

 


Legfrissebb cikkek