Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Bamboo Engineering kihagyja a 2014-es túraautó világbajnokságot, de 2015-ben ismét szeretnének ott lenni a rajtrácson.

A brit csapat 2013-ban a második lett a Yokohama Trophy értékelésben, James Nash pedig megnyerte a privát bajnoki címet.

Az alakulat korábban bejelentette, hogy a legújabb specifikációjú Chevrolet Cruze WTCC-vel vágnak neki az idei évadnak, most azonban anyagi okok miatt úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt a bajnokságban.

„Sajnos nem fogunk versenyezni idén a WTCC-ben. Nagyon nehéz lett volna előteremteni azt a keretet, amellyel a mezőny elejében lehettünk volna és a Bamboo mindig előre tart. Most azon vagyunk, hogy 2015-ben visszatérhessünk. A WTCC fényes jövő előtt áll, és első kézből tudom, hogy milyen előrelépések történtek.” – nyilatkozta Richard Coleman, a Bamboo Engineering csapatfőnöke.

Francois Ribeiro, a WTCC promótere elmondta, hogy segíteni fogja a csapatot, hogy ismét a bajnokságban szerepelhessenek.

„A sorozat promótereként nagyon élveztem az együttműködést a Bamboo Engineeringgel. Szorosan együtt fogunk dolgozni azon, hogy ismét versenyezhessenek és elérhessék a céljaikat.” – mondta Ribeiro.


Legfrissebb cikkek