Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A WTCC 2012-es bajnoka, Rob Huff bejelentette, hogy a túraautó-világbajnokság mellett a TCR International Series futamain is rajthoz áll. A brit pilóta a soron következő Spa-Francorchamps-i versenyhétvégétől erősíti majd a TCR mezőnyét.

Huffy a Leopard Racing Team WRT Volkswagen Golf GTI TCR-ével fog szerepelni a sorozatban, csapattársa pedig a francia Jean-Karl Vernay lesz. A 37 éves pilóta a hátralévő nyolc futamból heten áll majd rajthoz, így július elején a Hungaroringen is láthatjuk majd versenyezni.

Rob Huff a TCR Benelux sorozat szezonnyitó futamán vendégszereplőként már versenyzett a Leopard Racing Team WRT színeiben, és mindkét Spa-i futamon a dobogón végzett.

170503 huffy n2

„Fantasztikus, hogy idén a TCR International Series-ben is versenyezhetek a Leopard Racing Team WRT színeiben.” –mondta Huff a TouringCarTimes-nak. „A TCR Benelux belgiumi versenye után állapodtunk meg, ahol annak ellenére sikerült jól szerepelnem, hogy egy számomra teljesen új autóval és csapattal mentem egy idegen bajnokságban. Nagyon jól éreztem magam Spa-ban. Sikerült összebarátkoznom a srácokkal, így szerintem egy nagyszerű szezont fogunk együtt teljesíteni. A TCR egy remek bajnokság. Sok feltörekvő tehetség indul itt, akik hihetetlen csatákat vívnak, mivel a kocsik teljesítményei nagyon egyformák, ezért inkább a pilótákon múlik a siker, mint sem a technikán.”

 


Legfrissebb cikkek