Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Motorsport a héten elkezdte tesztelni az új generációs i30 TCR-t, amellyel a korábbi WTCC-bajnok, Gabriele Tarquini tette meg az első kilométereket.

A spanyolországi Motorland Aragón versenypályán három napon keresztül próbálgatták a Hyundai új túraautóját, és a csapat szakemberei értékes információkkal gazdagodtak a kocsi viselkedéséről, valamint a 2 literes turbós erőforrásról. Tarquiniék különböző beállításokat is kipróbáltak az 5,3 kilométeres aszfaltcsíkon.

170429 i30tcr n2

„Egy új kocsi első tesztje mindig izgalmas pillanat. Nagyon elégedettek vagyunk, mivel a három nap alatt nem találkoztunk semmi komolyabb problémával.” - mondta a Hyundai Motorsport ügyfélosztályának vezetője, Andrea Adamo.

A Hyundai Motorsport tesztprogramja a nyár folyamán tovább folytatódik különböző európai helyszíneken, és várhatóan decemberben elején lesz elérhet az új generációs i30 TCR az ügyfelek számára.

 


Legfrissebb cikkek