Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Castrol Honda WTCC csapata Monzában, a WTCC hivatalos szezon előtti tesztjének helyszínén rántotta le a leplet az idei autóiról, amelyekkel Michelisz Norbert, Tiago Monteiro valamint Ryo Michigami fog rajthoz állni a 2017-es szezonban.

Az új Civic-ek jelentős fejlesztéseken estek át, amelyek leginkább a kocsi aerodinamikáját, mechanikáját és a motorját érintik. Michelisz Norbi ismét Bári Gergővel fog együtt dolgozni, míg Tiago Monteironak Andrea Cisotti, Ryo Michigaminak pedig Nicola de Val fog segíteni a versenyeken.

Monteiro mellett Norbi is a Castrol színeiben pompázó autóval fog rajthoz állni az idei évben, míg Michigami a fehér-szürke-piros színösszeállítású Civic-kel indul.  

„Úgy érzem, hogy egy remek szezon előtt állunk.” –kezdte Michelisz Norbi. „Amióta a WTCC-ben versenyzek tavaly volt az első alkalom, hogy egy új csapattal mentem, ezért kellett egy kis idő, hogy megszokjam a dolgokat. A szezon közepére minden a helyére került, és nagyon versenyképesek lettünk. Sokat jelent az, így a szezon kezdete előtt, hogy a téli tesztek során azokkal a srácokkal dolgozhatok együtt, akiket nagyon jól ismerek és akikben megbízok. A JAS által végrehajtott egyéb változtatások is további előnyöket fognak jelenteni a számunkra; biztos vagyok benne, hogy ezeknek köszönhetően még erősebbek leszünk 2017-ben.”

170314 michelisz n2

170314 michelisz n3

170314 michelisz n4

fotók: Castrol Honda WTCC

 


Legfrissebb cikkek