Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Polestar Cyan Racing a múlt hét elején Göteborgban bemutatta az idei pilótafelállását, most pedig azt is megerősítették, hogy a négyszeres túraautó-világbajnok Yvan Mullerrel is megállapodást kötöttek. A francia versenyző a tesztpilótai és a tanácsadói szerepet fogja betölteni a svéd alakulatnál.

Yvan Muller tavaly év végén bejelentette, hogy szögre akasztja a bukósisakját, legalábbis nem fog teljes szezont menni egyetlen sorozatban sem. A francia pilóta a múlt hónapban részt vett a Volvo portugál tesztjén, amely után szárnyra keltek olyan pletykák, hogy idén mégiscsak ott lesz a rajtrácson a négyszeres bajnok.

170308 yvanmuller n2

„Nagyon elégedett vagyok, hogy együttműködhetek a Polestar Cyan Racinggel.” –árulta el Muller a TouringCarTimes-nak. „Sokat fejlesztettek tavaly, az első szezonjukban, és a téli tesztek során is rengeteget fejlődtek. Alig várom, hogy folytassuk a munkát az autón és a csapaton egyaránt.”

A Polestar Cyan Racing vezetője, Christian Dahl a következőket mondta: „Nagyon örülök, és büszke vagyok arra, hogy Yvan csatlakozik hozzánk. Nincs a világon még egy olyan pilóta, aki ennyi tapasztalattal rendelkezne a túraautózásról, mint ő, ezért nagyon fontos része lesz a csapatunknak. Annak ellenére, hogy nem rég óta dolgozunk együtt vele, már most látjuk a közös munka eredményét. A jelenlegi terveink szerint Yvan nem fog versenyezni, inkább a tesztelésekre és a fejlesztésekre fog összpontosítani.”

 


Legfrissebb cikkek