Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tom Chilton 2017-ben is a Sebastien Loeb Racing színeiben fog versenyezni a túraautó-világbajnokság futamain. A 31 éves pilóta a WTCC mellett a brit túraautó-bajnokságban (BTCC) is rajthoz áll majd, igaz ott nem Citroennel, hanem a Power Maxed Racing Vauxhall Astrájával.

Chilton 2016-ban győzni tudott Argentínában, és emellett ötször végzett dobogós helyen. Tavaly a második pozícióban zárta a WTCC Trophy értékelést csapattársa, Mehdi Bennani mögött.

„Ez egy nagyon mozgalmas évnek ígérkezik, de büszke vagyok, és izgatottan várom, hogy folytathassam a munkát a Sebastien Loeb Racinggel.” –kezdte Chilton. „Szerencsés vagyok, amiért az SLR és a Gallagher is mellettem áll, és már alig várom, hogy a következő hónapokban sikereket érjünk el.”

170106 chilton n2

A Sebastien Loeb Racing csapatfőnöke, Dominique Heintz a következőket mondta a TouringCarTimes-nak: „Nagyon örülünk, hogy Tommal tovább folytathatjuk ezt a kalandot. Az első közös szezonunkban nagyon jól teljesített. Megvan benne minden, ami ahhoz kell, hogy elérjük a céljainkat – ahogy azt már bebizonyította -, és így 1 év után még inkább versenyképes lesz a Citroen C-Elysée volánja mögött. Az ő WTCC-s és BTCC-s programja fantasztikus kihívás lesz. Mi nagyon szeretjük a kihívásokat, ezért csak támogatni tudjuk őt ebben a küldetésben.”

 


Legfrissebb cikkek