Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az RML újabb illusztrációt hozott nyilvánosságra, amely a vadonatúj TC1-es Cruzet ábrázolja.

A többszörös WTCC bajnok alakulat, hat új specifikációjú Chevrolet-t épít. Teljes felújításon esik át a modell, amellyel Yvan Muller megszerezte negyedik bajnoki címét.

Alig több mint két hónap van a szezonnyitó marokkói futamig, ezért elég szűkös az idő. A csapat tervezői és szerelői folyamatosan dolgoznak, hogy időben elkészüljenek az autóval. Ezzel párhuzamosan az új 1,6-os erőforrás fejlesztésén is munkálkodnak a szakemberek.


Ron Hartvelt, a Motorsport részleg vezetője a következőket mondta: „Nagyon jól haladunk a projekttel. A gyártásnál és az építésnél dolgozó embereink hihetetlenül elfoglaltak, ezért további kisegítőket alkalmazunk a következő fontos hetekben. Minden a tervek szerint halad a váz és a hajtáslánc területén is. Most már csak be kell fejeznünk az alkatrészek tervezésének utolsó fázisát, utána pedig elkezdhetjük az összeszerelést. Mint mindig, most is nagyon elkötelezett minden egyes dolgozó az RML-nél, és mindannyian alig várjuk, hogy elkészüljön az új Cruze, és végre kiguruljon a pályára.”

Legfrissebb cikkek