Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

James Thompson a túraautó-világbajnokság szlovákiai és marokkói fordulója után Oroszországban is lehetőséget kap a Münnich Motorsporttól. A múlt hétvégi nürburgringi versenyen Sabine Schmitz vezette az alakulat TC1-es Chevrolet Cruze-zát, és a nyitófutamot az utolsó pontszerző helyen zárta.

A kétszeres BTCC-bajnok idén először a Slovakia Ringen, majd Marrakeshben kapott lehetőséget René Münnichtől, aki a WTCC mellett a rally világbajnokságban is szerepel. A 42 éves brit pilóta Szlovákiában nem szerzett pontot, de a marokkói nyitófutamon az élről esett ki, miután Hugo Valente meglökte, azonban a főversenyen, a kilencedik helyen intették le a kockászászlóval.

„Úgy döntöttünk, hogy James Moszkvában is megkapja az autót, mivel Renné (Münnich) nem ér rá.” –árulta el a csapat menedzsere, Dominik Greiner a TouringCarTimes-nak.

160530 thompson n2

„Az ajtó mindig nyitva áll, attól függően, hogy Renének mi a programja. Úgy döntöttünk, hogy James kezei között Moszkvában is jó helyen lesz az autó. Úgy látjuk, hogy most már magabiztos a kocsiban, és versenyről-versenyre egyre jobb. Marrakechben nyerhettünk volna, de ilyen a verseny.” –tette hozzá Greiner.

A Moscow Raceway június 10-12. között látja vendégül a WTCC mezőnyét.


Legfrissebb cikkek