Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Citroen Racing a Genfi Autószalonon rántotta le a leplet a TC1-es C-Elysée idei festéséről. A francia alakulat 2014-ben csatlakozott a WTCC-hez, de tavaly év végén bejelentették, hogy idén szerepelnek utoljára gyári csapatként a sorozatban.

A versailles-i gárda két autóval vág neki a 2016-os bajnokságnak, és a tavalyi szürke - fehér színösszeállítás helyett a piros veszi át a főszerepet a gyári Citroeneken.


A francia alakulat színeiben a kétszeres bajnok, José María López valamint a négyszeres győztes, Yvan Muller fog szerepelni. A csapat a mai genfi bemutató után elindult az olaszországi Vallelunga felé, hogy részt vegyenek az idei első hivatalos teszten.

A két gyári Citroen mellett a Sebastien Loeb Racing három C-Elysée-t is indít a túraautó vb-n. Az SLR két pilótája, Mehdi Bennani és Tom Chilton is már nyilvánosságra hozta a 2016-os látványtervét.

160301 citroen n2

A 2016-os szezon április 1-3. között startol el a franciaországi Paul Ricard versenypályán.


Legfrissebb cikkek