Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Honda tavaly év végén vált meg Gabriele Tarquinitől azzal az indokkal, hogy már túl öreg a versenyzéshez. Az 53 éves olasz pilóta nem ért egyet ezzel a kijelentéssel és továbbra is versenyezni akar.

A TouringCarTimes információ szerint a 2009-es túraautó-világbajnok a Ladánál köthet ki. Nicky Catsburg mellett az a Hugo Valente lehet még Tarquini új csapattársa, aki szintén hasonlókat vágott az olasz fejéhez, mint a Honda vezetősége.

160109 lada n2

Nicky Catsburg tavaly év közben csatlakozott a Ladához, és idén is az orosz alakulatnál versenyezhet. A holland pilóta a WTCC mellett GT versenyeken is rajthoz áll majd a Black Swan Racing csapat színeiben.


Tarquini helyére az a Rob Huff érkezhet a Hondához, aki 2014-ben két futamgyőzelmet is szerzett a Ladának, tavaly pedig Oroszországban és Japánban is dobogós helyen vitte célba a TC1-es Vestát. Egyelőre sem a Lada, sem a Honda részéről nem érkezett hivatalos megerősítés a pilótacseréről.


Legfrissebb cikkek