Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Sebastien Loeb Racing bejelentette, hogy Grégoire Demoustier lesz Mehdi Bennani csapattársa 2016-ban. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a két gyári és a két SLR-es Citroen mellett szerepet kap-e egy ötödik C-Elysée is.

Demoustier a második WTCC-s szezonjának vág neki jövőre. A fiatal francia idén a Craft-Bamboo Racing Chevrolet RML Cruze TC1-es versenyautójával mutatkozott be a sorozatba, és 5 ponttal a huszadik helyen zárta az évet.

151204 demoustier n2

„Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a Sebastien Loeb Racinghez, ennél jobb csapatot el sem tudnék képzelni. Örülök, hogy egy francia alakulathoz csatlakozhatok, ráadásul már megmutatták, hogy milyen jól ki tudják használni a Citroen C-Elysée adottságait. Mehdi Bennani egy remek évet zárt, és ezen a szinten már nincsenek titkok.” –kezdte Demoustier.


„Sokat tanultam az első évemben… és már másabb célokkal vágok neki a következő szezonnak.  Sokkal nagyobb ambícióval fogok versenyezni és egy jó eredményt akarok elérni a privát értékelésben. Alig várom, hogy kipróbáljam a C-Elysée-t. Az autó versenyképes, ezért kíváncsian várom, hogy milyen érzés lesz vezetni.” –nyilatkozta a 24 éves francia pilóta.


Legfrissebb cikkek