Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Lada nem utazott el Barcelonába, a WTCC szezon előtti kollektív tesztjére, azonban a franciaországi Magny-Cours-ban megtették az első tesztkilométereket az új TC1-es Vestával.

A csapat első embere, Victor Shapovalov a következőket mondta: "Az új autó teljes mértékben megfelel az elvárásainknak, mivel nagyobb sebességre képes, jobb a kanyarodási stabilitása és sokat javult az aerodinamikája."

150218 lada n2

„Sajnos a korai szezonkezdés miatt szorít az idő minket, ezért nyilvánvaló, hogy az első pár futam még a tesztelésről fog szólni. A csapat hatalmas munkát végzett az elmúlt két hónapban, és még most is a nap 24 órájában azon dolgozunk, hogy felkészüljünk a szezonnyitó argentin versenyre.” -tette hozzá Shapovalov.


„Miután vezettem az új TC1-es Vestát, nincs kétségem afelől, hogy ez egy igazi versenyautó, amivel tudunk majd harcolni a 2015-ös bajnokságban. Tudtuk, hogy jelentős előrelépést kell tennünk, hogy egy újabb szintre léphessünk, és hiszem, hogy ezzel az autóval ezt elértük.” –nyilatkozta Rob Huff, aki tavaly két futamot is megnyert a Vesta elődjével, a Grantával.

A Lada autóit idén is Rob Huff, James Thompson és Mikhail Kozlovskiy fogják vezetni.

A 2015-ös túraautó-világbajnokság március 6-8. között rajtol el Argentínában.


Legfrissebb cikkek