Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tizenegyedik WTCC-s szezonjának vág neki Tom Coronel a márciusi szezonnyitó argentin futamon. A holland pilóta 2015-ben is a ROAL Motorsport színeiben fog szerepelni, de a TC1-es Chevrolet Cruze-za új festést kap.

Coronel új főszponzora a DHL lesz, ezért a Chevyn a sárga szín fog dominálni. A ROAL Motorsport másik pilótája, a tavalyi évhez hasonlóan, Tom Chilton lesz.

150212 coronel n2

„Már a tavalyi szezon után elkezdtük a felkészülést az idei évre. Január első heteiben megjártam a Dakar Rallyt, de mindenki tudta, hogy amint visszatérek Hollandiába, folytatom a WTCC-s projektemet. Egy újabb szezonnak vágok neki, ami nagyszerű érzés, mivel én vagyok az egyik legrégebbi szereplője a sorozatnak. Ötödik éve dolgozunk együtt a ROAL Motorsporttal, amelyet Roberto Ravaglia és Aldo Preo vezet. Ez nagy önbizalmat és sok jó érzést ad nekem.” –nyilatkozta Tom Coronel.


A csapat vezetője, Roberto Ravaglia a következőket mondta: „A csapatunk pilótafelállása változatlan marad. Örülök, hogy Tom Coronellel tovább folytathatjuk az együttműködést. Nagyon jól ismerjük és a családunk része. Coronel volt a tavalyi év egyik legjobb versenyzője, még úgy is, hogy két futamot ki kellett hagynia. A legmagasabb szinten akarunk versenyezni és az lesz a célunk, hogy futamgyőzelmekért harcoljunk, valamint hogy megnyerjük a Yokohama Trophyt.  Coronel és Chilton egy nagyon ütős párost alkotnak majd az idei évben is.”


Legfrissebb cikkek