Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

José María López, Yvan Muller és Sebastien Loeb mellett Ma Qing Hua is a Citroen gyári csapatában fog versenyezni a 2015-ös túraautó-világbajnokság teljes szezonjában.

A kínai pilóta tavaly öt futamon kapott lehetőséget Yves Mattonéktól, és a moszkvai második versenyen megszerezte első WTCC-s győzelmét.

150211 citroen n2

„Tavaly sok pilótát kipróbáltunk, hogy megtaláljuk azt az egyet, akiben megvan a potenciál, hogy sikeres legyen a WTCC-ben a C-Elysée volánja mögött. Ma Qing Hua melletti döntésünket igazolja a győzelme, amelyet az oroszországi második futamon szerzett.” –nyilatkozta a Citroen csapat vezetője, Yves Matton.


„Reméljük, hogy tovább tud építkezni és a tavaly megszerzett tapasztalatit tudja majd kamatoztatni a 2015-ös évadban.” –fejezte be Matton.

Az, hogy a négy gyári Citroenes pilóta, és a Sebastien Loeb Racing csapatában versenyző Mehdi Bennani mellett ki fogja vezetni a hatodik C-Elysée-t, hamarosan kiderül.


Legfrissebb cikkek