Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Lada nem utazik el a túraautó-világbajnokság szezon előtti hivatalos barcelonai tesztjére. Az orosz csapat nagy reményekkel vág neki az idei szezonnak, mivel már az új Vestával fognak harcolni a bajnoki pontokért.

A csapat a következőket közölte: „Már túl vagyunk egy sikeres teszten az új motorral, és most folytatjuk a munkákat az idei autón, a Vestán. A mérnökeink és a szerelőink éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy teljesen felkészülve álljunk oda az argentínai szezonnyitó futamra.”

150203 lada n2

„Egy teljesen új autót építünk, és mivel nagyon rövid a szünet, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább a technikai bázisunkon, a franciaországi Magny-Coursban folytatjuk a munkákat. A barcelonai teszt kihagyásával időt spórolhatunk meg és így fokozni tudjuk a felkészülésünket.”


A Lada csapatfelállása változatlan marad. Rob Huff, James Thompson és Mikhail Kozlovskiy is lehetőséget kap a bizonyításra a TC1-es Vestával.

A hivatalos tesztet február 13-án tartják meg a Spanyol Nagydíj helyszínén. A 2015-ös túraautó-világbajnokság március 6-8. között startol el Argentínában.


Legfrissebb cikkek