Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Pepe Oriola fogja helyettesíteni Dusan Borkovicot a túraautó-világbajnokság makaói futamán. A szerb pilóta még a pekingi versenyen ütötte meg a kezét egy balesetben.

„Nem volt időm foglalkozni vele és Japánban csak rosszabb lett. A suzukai verseny után bedagadt a kezem és nagyon fájt. Nem akarok kockáztatni ezért az orvosommal és a csapatommal megbeszéltem, hogy nem állok rajthoz Makaóban. Ez egy nagyon nehéz döntés volt, főleg azután, hogy Japánban második lettem, de tudom, hogy így lesz a legjobb.” –nyilatkozta Borkovic.

141106 oriola n2

Pepe Oriola idén nem szerepelt a WTCC-ben, de úgy tervezte, hogy a Campos TC2-es Seat Leonjával rajthoz áll a szezonzáró futamon. Borkovic sérülésének köszönhetően a spanyol pilóta kipróbálhatja milyen is egy TC1-es Chevrolet Cruze-zal versenyezni.


„Nagyon motivált vagyok, bár hátrányban vagyok a többiekhez képest, akik egész évben versenyeztek. Az a célom, hogy egy jó eredményt érjek el Makaóban. Szeretném megköszönni ezt a lehetőséget a Campos Racingnek, és remélem, hogy tudok majd élni ezzel a remek alkalommal.” –mondta Pepe Oriola.


Legfrissebb cikkek