Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Hírek a terep-rallye világából

Hatalmas küzdelem után dőlt el, hogy ki nyeri a hatodik Riverside Baját, melynek méltó házigazdája volt Pápoc.

Több mint hetven jármű vett részt a Tabajdon rendezett tereprallye teszten és iskolában.

Krajnyák Péter szakágvezető szerint az a csapat, amelyik most vállalta, hogy újra felteszi a sport térképére a tereprallyet, olyan emberekből áll, akikre a sportágnak szüksége van.

Hagyományt szeretne teremteni az újonnan megválasztott szakágvezetés a május 1-jén, Tabajdon tartandó tereprallye iskolából.

Fantasztikus versenyt ígér a szervező a 2021-es szezonnyitóra.

A rally világbajnokság történetének legsikeresebb kettőse, Sebastien Loeb és Daniel Elena 23 év után külön utakon folytatja a versenyzést.

Yasir Seaidan nyerte a 2021-es tereprally világkupa harmadik fordulóját, a Sharqiyah International Baja Toyota-t.  Ez volt a szaúdi pilóta első győzelme a sorozatban.

A Vladimir Vasilyev - Alexey Kuzmich páros nyerte az FIA Tereprally Világkupa idei első futamát, a Baja Russia Northern Forest-et.

A kilencszeres rallyvilágbajnok Sébastien Loeb a Forma 1 hétszeres világbajnokának, Lewis Hamiltonnak a csapatában fog szerepelni a jövőre rajtoló Extreme E-ben.

Az X-raid 2021-ben is két MINI John Cooper Works Buggy-val áll rajthoz a Dakar Rallyn. Egy új szponzornak köszönhetően új dizájnt kapott Carlos Sainz, és Stéphane Peterhansel autója.

A Toyota Gazoo Racing bejelentette, hogy négy új Hiluxot indít a 2021-es Dakar Rallyn, amely január 3-án rajtol el a szaúd-arábiai Jeddahból.

Az X-raid bejelentette, hogy 2021-ben is Carlos Sainz-cal és Stéphane Peterhansellel indulnak a Dakar Rallyn. A két legendás versenyző jövőre is a MINI JCW Buggy-val vág neki a szaúd-arábiai viadalnak.

Legfrissebb cikkek