Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Jakub Przygonski az elmúlt években MINI-vel szerepelt a tereprally világkupában, illetve a Dakar Rallyn, most azonban bejelentette, hogy a folytatásban Toyota Hilux-szal fog versenyezni.

Przygonski 2016-ban állt először rajthoz a Dakaron az X-raid színeiben, és a 15. helyen ért célba a MINI All4 Racinggel. A következő évben már a hetedik pozícióban teljesítette a távot. Legjobb eredményét 2019-ben érte el, amikor a 4. lett a MINI JCW Rally volánja mögött. A lengyel versenyző a tereprally világkupában is remek eredményeket ért el a MINI-vel, 2018-ban pedig megnyerte a bajnokságot.

Kuba most bejelentette, hogy 5 év után márkát vált, és a Manateq Qatar Cross Country Rally-n (február 22-27.) már egy Toyota Hilux-szal fog rajthoz állni.

200217 przygonski n2

„A következő versenyünk a Katar Rally lesz, és végre bejelenthetem, hogy ezen a futamon már az Overdrive Racing Toyota Hilux-szával indulunk. A verseny előtt fogjuk tesztelni az autót. Már nagyon várom ezt az új kihívást! Szurkoljatok nekünk!” –nyilatkozta Przygonski.

Fotó: Overdrive Racing

Legfrissebb cikkek