Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Június 21-23. között rendezik meg az FIA World Cup for Cross Country Bajas idei harmadik fordulóját, az Italian Baja-t. A Pordenone központú viadalon három magyar páros is rajthoz áll.

Az olaszországi futamon hat gyorsasági szakaszt kell abszolválnia a mezőnynek, ami összesen 410,68 kilométernyi versenytávot jelent. Az Italian Baja pénteken a rajtceremóniával indul, majd Murlis környékén egy 12,09 kilométeres táv vár a versenyzőkre. Szombaton a 79,43 kilométeres Barbeano-i szakaszt háromszor, másnap pedig a 80,15 kilométeres Gradisca-i pályát kell kétszer teljesíteniük a pilótáknak.

Jakub Przygonski egy Mini JCW Rally-val fog versenyezni az észak-olaszországi eseményen, ahogy Orlando Terranova is az X-raid autójával vág neki a szakaszoknak. Vladimir Vasilyev egy Toyota Hilux-szal, Martin Prokop pedig a Ford Raptor RS Cross Country-val indul az Italian Baja-n. A nevezési listán három magyar egység is szerepel: A Varga Racing Team ASE párosa, Varga Imre és Toma József a BMW X6 RR-rel áll rajthoz. Az LP Racing színeiben Lónyai Pál és Horn Albert indul a Porsche Macannal. Garamvölgyi Zoltán, Takács Antallal az oldalán a Yamaha Garilla YXZ 1000 RR-rel vág neki a távnak.

A 26. Italian Baja nevezési listája itt található.

Legfrissebb cikkek