Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Április 20-22-én az Adrenalin Kupával indul útjára a 2018-as Terep-rallye Országos Bajnokság.

A Bugacon megrendezésre kerülő verseny egyben a Közép-európai Zóna Bajnokság (CEZ) futama is, így a magyar mezőny mellett a környező országok versenyzőit is láthatja a közönség. A Bugacon megrendezésre kerülő verseny egyben a Közép-európai Zóna Bajnokság (CEZ) futama is, így a magyar mezőny mellett a környező országok versenyzőit is láthatja a közönség.

Hosszúra nyúlt a holtszezon a terepralisoknál, hiszen az eredetileg tervezett időpontban a rendező lemondta a szezonnyitó bugaci viadalt, azonban a versenyt sikerült három héttel későbbi időpontban az eredeti helyszínen pótolni.

„Elhárult az akadály a hazai tereprali bajnokság első futamának megrendezése elől. A szakági bizottság mindent megtett a Vitál Sziget Kft. által lemondott verseny pótlásáért, és az utolsó utáni pillanatban sikerült új időpontban, de azonos helyszínen megrendezni a szezonnyitót. A CEZ-naptárban is átvezetésre került a módosítás, így CEZ-futamként és országos bajnoki futamként kerül megrendezésre az Adrenalin Kupa Bugacon. A rendező a szervizpark területén kialakított VIP sátorban mindhárom napon vendégül látja a verseny résztvevőit. Szeretettel várunk minden autóst, motorost, quadost, kamionost, side-by-side-ost, és persze minden érdeklődőt!” – mondta el Varga Imre.

A pénteki napon az adminisztratív és a gépátvételre, közönségtalálkozóra, valamint egy közös vacsorára kerül sor, maga a verseny szombat reggel 9 órakor startol egy 100 kilométeres szelektív szakasszal. Ezután a versenyzők visszatérnek a bugaci Táltos Lovaspanzió udvarán kialakított szervizparkba, mielőtt délután nekivágnának egy újabb 100 kilométeres mért szakasznak. Vasárnap két 65 kilométeres szelektív vár a mezőnyre, majd kora délután a viadal a díjkiosztóval zárul.


Versenykiírás

További információk

Legfrissebb cikkek