Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Dakar Rally második napján, Stephane Peterhansel bizonyult a leggyorsabbnak az autósok között.

A francia 03:52:05-ös idővel ért a San Luís / San Rafael szakasz céljába, és ezzel a sikerrel az összetettben is átvette a vezetést. Mögötte Carlos Sainz végzett az SMG buggyval mindössze 46 másodperces lemaradással. Harmadikként Giniel De Villiers futott be több mint 5 perces hátránnyal.

Két nap után az összetett állása: 1. Peterhansel (06:17:02); 2. Sainz (+00:00:28); 3. Al-Attiyah (+00:04:10)

A motorosoknál a brit Sam Sunderland ért elsőként célba. Az összetettben továbbra is a spanyol Joan Barreda Bort vezet a Hondával. Őt Francisco Lopez Contardo és Sunderland követik.

 


 

A magyar színekben induló Dési János 76. helyen áll a KTM-el.

A quadosok között az argentin Marcos Patronelli nyerte a szakaszt és az összetettben is vezet. A második helyen honfitársa, Lucas Bonetto várja a folytatást. A harmadik pozíciót jelenleg a lengyel Rafal Sonik foglalja el.

Holnap a San Rafael és San Juan közötti távot kell teljesítenie a mezőnynek. A motorosokra és a quadosokra 373 kilométernyi versenytáv vár, míg az autósok és a kamionosok előtt 301 kilométeres speciális szakasz áll.

Legfrissebb cikkek