Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Április 20-án startol az FIA Tereprally Világkupa idei harmadik futama, a Sealine Cross Country Rally. A katari viadalra 43 autós, 26 motoros és 5 quados versenyző nevezett.

A tavalyi bajnok, Vladimir Vasilyev a Mini All4 Racinggel vág neki az 1759 kilométeres távnak. Az orosz pilóta mellett Erik van Loon, Harry Hunt, Nasser Al-Attiyah, Joan Nani Roma és Adam Malysz is a Dakar-győztes autóval fog szerepelni a sivatagi futamon.

150417 vanmerkstein

A nevezési listán Yazeed Al-Rajhi, Marek Dabrowski és Reinaldo Varela neve mellett a Toyota Hilux Overdrive szerepel.

A Miroslav Zapletal – Maciej Marton kettős a H3 Evo7-tel áll rajthoz. A Kuipers család két HRX Forddal fog versenyezni. Peter Van Merksteijn egy Mini-vel, míg édesapja egy HRX Forddal nevezett a maratoni versenyre.


A motorosok között ott lesz a többszörös Dakar-győztes, Marc Coma valamint Paulo Goncalves, Joan Barreda Bort és Sam Sunderland is. A quadosok mezőnyében rajthoz áll a lengyel Rafal Sonik és a katari Mohammed Abu-Issa is.

A teljes nevezési listák és további információk a Sealine Cross Country Rallyról itt találhatóak.


Legfrissebb cikkek