Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Elérhetőek a 2015-ös terep-rallye bajnokság első versenyének dokumentumai.

Tisztelt Versenyzők, Érdeklődők!

Örömmel jelentjük be, hogy az FIA Közép-Európai Terep-rally Zóna Bajnokság- és a Nyílt Magyar Bajnokság első, 2x-es pontértéket adó versenyének (Raid of The Challengers) előkészítése kiválóan halad. A továbbiakban a rendezvény hivatalos weboldalán (www.garzonerop.com) és a Facebookon jelentetjük meg a rendezvénnyel kapcsolatos híreinket.

Néhány előzetes információ:

A versenykiírás elkészült és az Osztrák valamint a Magyar Szövetségek jóváhagyására várunk a megjelentetés előtt.

2015. március 5-én 17:00-tól előzetes bejelentkezés alapján fakultatív adminisztratív- és technikai átvételt tartunk. Helyszín: Rechnitz - Speedarena

2015. március 6-án reggel 7:00-tól 10:00-ig pontos időbeosztás szerint zajlanak az adminisztratív- és technikai átvételek. 12:00-kor már rajtolunk a Speedarenából, majd pár perccel később Rechnitz Főteréről a Polgármester úr ünnepélyesen elrajtoltatja a verseny résztvevőit amit egy 12 km hosszú szelektív szakasz követ még Ausztriában. Ezek után Magyarországon egy átcsoportosító állomást követően rajtol a verseny leghosszabb szelektív szakasza (63 km). Kapuváron szerviz, Polgármesteri megnyitó ünnepség a Főtéren és esti Parc Fermé várja még a Versenyzőket, Érdeklődőket.

150216 challengers n 2

Szombaton és vasárnap 4-4 szelektív szakasz kerül megrendezésre amelyek így összesen meghaladják a 400 km hosszúságot. A vasárnapi Díjkiosztó ünnepség szintén Polgármesteri segédlettel, Kapuvár főterén zárja a CEZ- és a Magyar Bajnokság első futamát.

A szervezők nevében (Christof Danner - Ausztria egyetlen terep-rally versenyzője - és Garamvölgyi Zoltán - a HunGarian Baja rendezője) sikeres felkészülést kívánunk a 2015-ös évre!

Versenykiírás
Nevezési lap
Időterv
GPS infó


Legfrissebb cikkek