Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Andrew Jordan, a brit túraautó-bajnokság tavalyi győztese tesztelte az Olsbergs MSE Ford Fiesta RX Supercarját. A 24 éves pilóta a Rallycross Világbajnokság második futamán, Lydden Hill-ben fog rajthoz állni.

„Nagyon jó érzés vezetni az autót. Örülök, hogy tesztelhettünk, mivel már csak a verseny lebeg a szemem előtt. Biztos vagyok benne, hogy egy jó eredményt sikerül elérnünk, és úgy gondolom, hogy egy remek futam lesz. A verseny nagyon hasonlít a túraautóéhoz, csak a rallycrossban minden gyorsabban történik.” – árulta el Jordan.

140416 jordan n2

„Ha bejutok a döntőbe, már elégedetten távozok Lyddenből, de ez hatalmas kihívás lesz. Nincsenek illúzióim, tudom jól, hogy kemény meccs lesz, olyan versenyzők ellen, akik minden alkalommal összecsapnak. Amit tudok, megteszek. El fogok követni mindent a sikerért.” – tette hozzá a brit.

Jordan csapattársai, Andreas Bakkerud és Reinis Nittis is autóba ültek. Az Olsbergs-es versenyzők mellett, Liam Doran szintén tesztelte a Monster Energy Citroen DS3 Supercarját.

 


 

Lydden Hillben május 24. és 25. között látogat a Rallycross Világbajnokság mezőnye.

Legfrissebb cikkek