Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hoonigan Racing Division és a Monster Energy büszkén jelenti be, hogy a profi rallycross versenyző...

...Gymkhana sztár és vezető Hoonigan Ken Block meghosszabbítja a Ford Performance-szal levő partnerszerződését a 2016-os FIA Rallycross világbajnokság időtartamára. 

„A karrierem nagy részét azzal töltöttem el, hogy minél színesebb legyen a versenynaptáram, most viszont egyetlen egy bajnokságra fogok fókuszálni” mondta Block. „Le vagyok nyűgözve attól, amit a csapaton és én elértünk a Ford Fiesta ST verdákkal és alig várom, hogy kiderüljön mire leszünk képesek a következő szezonban. Izgalmas 2016-nak nézünk elébe és alig várom, hogy elkezdődjön.”

Block kiemelkedő teljesítménye a világ legjobb Rallycross versenyzői és a GRC legsikeresebb pilótái közé juttatta be, hiszen csak 5 ponton múlott az első helyezése a 2014-es bajnokságon. 2015-ben Block 3 futamot megnyert és a bajnokság élén állt 12-ből 10 körben. Mindemellett ő szerezte a legtöbb pontot a Fordnak, így segítve őket megszerezni az 5. helyezést a GRC Manufacturers bajnokságon.

160114 kenblock n 2

Block 2014-ben Norvégiában futotta az első Rallycross körét, aminek a végére sikerült egy pódiumi helyezést (3. hely) elérni. Ezt követően, úgyszint 2014-ben, Franciaországban a 4. helyezést sikerült elérnie és közben a leggyorsabb kört is ő futotta.

A Monster versenyzője Block és a Ford Performance Április 16. és 17.-én, a 2016-os World RX indulásával kezdik hajtani a Világbajnokságot. Ne felejts el visszacsekkolni, lesz még pár bejelentésünk számotokra.

Legfrissebb cikkek