Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A korábbi rallyversenyző, Gigi Galli elárulta, hogy az új Kia Rio SuperCar-jának a tesztelésével, egy hároméves program indult az útjára.

Galli szerdán az olasz sajtó képviselői előtt próbálta ki az új autót azon a Franciacorta-i pályán, ahol a hónap közepén már versenykörülmények között fog szerepelni.

„Ez egy hároméves program kezdete, és a rallycross világbajnokság 2016-os startjánál is már ott leszünk.” -mondta Galli.

151008 gigigalli n2

„A legfontosabb dolog az, hogy minden elem a helyére került és ezzel elértük a célunkat. Az autó rögtön megmutatta mennyire ütőképes, és most készítjük fel a versenyre, valamint még megpróbálunk kicsit fejleszteni rajta.”


„Egyelőre nem akarok az eredményekről beszélni, mert ez túl korai lenne. Nagyon sokat kell még tennünk ahhoz, hogy eljussunk arra a pontra, ahol már a győzelemre is gondolhatunk.” –tette hozzá az olasz pilóta.

Galli tavaly ezen a pályán debütált a rallycross világbajnokságban, és rögtön az elődöntőig menetelt az OlsbergsMSE Ford Fiestájával.

Az RX mezőnye október 16-án látogat el az olaszországi Franciacortába.


Legfrissebb cikkek