Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ha augusztus, akkor újra jön a sokak által oly annyira várt Trackwood. 2014. augusztus 22-én és 23-án a legjobb streetes és profi magyar pilóták és az EEDC széria legjobbjai fűzik majd le ismét az imádott katlan tempós és kegyetlen kanyarjait.

A Street kategóriában indulók a kis nyomvonalon, míg a profik a legutóbbi versenyen megismert nagy pályát próbálják majd úgy végigdriftelni, hogy mindenkinek leessen az álla. A magyar versenyzőknek fel kell majd venniük az EEDC-sek által odavetett kesztyűt, hiszen az európai pilóták közel 140-es beesési sebességet produkáltak már a múlt évi Trackwoodon is.

Azt nem tudjuk, hogy az idei éjszakai futam is ütközésekkel tűzdelt lesz-e. Bízunk abban, hogy kevesebb töréssel, de ugyanannyi – ha nem több – élménnyel távozhatnak majd a rendezvényről mindazok, akik velünk töltik ezt a fantasztikus hétvégét.

Legnagyobb számban lengyelek érkeznek majd hozzánk, akik bőszen döntögetik majd a rekordokat a máriapócsi pályán. Rengeteg neves hazai és külföldi pilóta nevezett már a versenyre, köztük Pawel Trela, aki nem véletlenül kapta a kedves „Troll” becenevet. Troll, aki átmegy mindenen és mindenkin, aki nem veszi el sohasem. Ezért is imádják oly sokan kis hazánkban is.

140729 drift n 2

Gyertek és drukkoljatok a helyszínen kedvenc magyar pilótáitoknak és élvezzétek, ahogy a legjobb profi drifterek őrült tempó mellett egymástól pár centire haladnak csak el egymástól. Hiszen a drift nem csak sport, hanem életérzés, melynek a jelszava még mindig: kilinccsel előre!

További információ: http://drifting.hu/hirek/trackwood


Legfrissebb cikkek