Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Hírek a a rallysport világából

Nasser Al-Attiyah idén eddig két futamgyőzelmet és egy második helyet szerzett a közel-keleti rallybajnokságban (FIA MERC), és a Ciprus Rallyn is az egyik legesélyesebb pilóták közé tartozott.

Ken Block bejelentette, hogy az Audinál folytatja a pályafutását, és közösen fognak dolgozni a négykarikás márka elektromos versenyautóin.

Yoann Bonato nyerte a francia aszfalt bajnokság idei negyedik fordulóját, a 73. Rallye Mont-Blanc Morzine-t. Sebastien Loeb a hatodik helyet szerezte meg a Peugeot 306 Maxi-val.

Sebastien Loeb és Daniel Elena a franciaországi Rallye Mont-Blanc Morzine-n fog ismét együtt versenyezni a pilóta saját Peugeot 306 Maxi-jával.

David Higgins és navigátora, Craig Drew nyerték meg az American Rally Association (ARA) hétvégi fordulóját, a New England Forest Rallyt.

Nasser Al-Attiyah tetemes előnnyel nyerte meg a közel-keleti rallybajnokság (FIA MERC) idei második fordulóját, a Jordán Rallyt. Ez volt a katari pilóta tizennegyedik sikere Jordániában.

Travis Pastrana idén remek formában versenyez az amerikai rallybajnokságban (ARA). A Subaru Motorsport USA pilótája idei harmadik futamgyőzelmét is megszerezte, és magasan vezeti a bajnokságot.

Ken Block több mint 10 év után ismét Subaruval fog versenyezni az amerikai rallybajnokságban. Az első versenye a hétvégi  Olympus Rally lesz a WRX STi-vel.

Thierry Neuville és Nicolas Gilsoul útjai a szezonnyitó Monte-Carlo Rally előtt váltak szét. A belga navigátor a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Sanremo Rallyn ismét versenyautóba ül.

Mads Østberg után egy újabb világbajnok pilóta, Jan Kopecký is rajthoz áll majd a magyar rallybajnokság futamain.

Travis Pastrana nyerte az American Rally Association (ARA) idei második futamát, a Rally in the 100 Acre Wood-ot. A Subaru Motorsports USA versenyzője mögött Ken Block lett az ezüstérmes, míg a harmadik helyet Barry McKenna szerezte meg.

Ken Block az elmúlt években Forddal versenyzett, most azonban bejelentette, hogy egy Skoda Fabia R5+ -szal fog rajthoz állni a massachusettsi Rally in the 100 Acre Wood-on.

Friss nemzetközi rally hírek