Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A jövő heti Ausztrál Rally egy jelentős mérföldkő lesz az M-Sport számára. A cumbriai csapat a 250. világbajnoki futamának vág neki a kenguruk földjén.

Az M-Sport autói 1997 óta szerepelnek a világbajnokságon és az elmúlt 180 verseny mindegyikét pontszerző helyen fejezték be. Ez a sikersorozat a 2002-es Monte-Carlo Rallyn kezdődött el.

140905 msport n2

„El sem hiszem, hogy a 250. világbajnoki futamunk következik. Ez egy jelentős mérföldkő az M-Sportnak, és egyben bizonyítéka annak a kemény munkának, amelyet a csapat minden egyes tagja végez mind a versenyeken mind a cumbriai bázison. A 250 futamon több mint 200 alkalommal állhattunk dobogóra és 50-nél is több futamgyőzelemmel büszkélkedhetünk. A csapat kétszer is elhódította a konstruktőri bajnoki címet. Úgy gondolom, hogy jöhet a következő 250 sikeres versenyünk.” –nyilatkozta Malcolm Wilson, az M-Sport csapatfőnöke.

 


 

További híreink a rally világából