Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Sebastien Ogier 5,5 másodperces előnnyel vágott neki a Német Rally hatodik, Moselland-i szakaszának. A francia pilóta a pálya hetedik kilométerénél lecsúszott az útról és nem tudta folytatni a versenyt. Az eset ellenére Ogier szerencsésnek érzi magát, amiért nem borultak fel.

„Elkövettem azt a hibát, hogy későn kezdtem el fékezni és lecsúsztunk az útról. Örülök, hogy nem volt komolyabb következménye a kalandnak és az autó sem sérült meg. Egy nagyon meredek lejtőn csúsztunk le, de szerencsére nem borultunk fel.” –mondta Ogier.

140823 ogier n2

„Elveszítettük a versenyt, de rosszabbul is alakulhattak volna a dolgok. Elnézve a lemaradásunkat úgy gondolom, hogy nem fogunk beférni a top 10-be, ezért a Power Stage-re fogunk koncentrálni. Így elkezdhetjük a felkészülést is a következő aszfaltos futamra, mivel péntek reggel nem voltam teljesen megelégedve az autóval. Délután már kezdtem élvezni a versenyzést, de akkor meg ez a sajnálatos eset történt.” –tette hozzá a Volkswagenes pilóta.

 


 

Ogier a 35. helyről vágott neki a szombati napnak. A futamot jelenleg a bajnoki tabella második helyezettje, Jari-Matti Latvala vezeti. A finn pilóta, ha meg tudja nyerni a Német Rallyt, akkor jelentősen csökkentheti 44 pontos lemaradását csapattársával szemben.

További híreink a rally világából