Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Bryan Bouffier is bemutatkozik a Hyundai i20 WRC volánja mögött a rally világbajnokságon. A francia pilóta az augusztusi ADAC Rally Deutschlandon kap lehetőséget Thierry Neuville és Dani Sordo csapattársaként.

Bouffier tavaly részt vett az i20 WRC tesztelésében, de az év elején végül nem kapott szerződést a csapattól. Májusban a francia bajnokság egyik futamán, a Rallye d’Antibes-en őt indította az alzenaui székhelyű alakulat, és ezt a futamot meg is nyerte Bouffier. Az idei Monte-Carlo Rallyn privát versenyzőként szerepelt, és a második helyen ért célba az M-Sport Ford Fiesta RS WRC-jével.

140707 bouffier n2

„Bryan már szerves része a Hyundai Motorsportnak. Körülbelül egy éve csatlakozott hozzánk, mint tesztpilóta, és szerencsések vagyunk, hogy ismét a csapatunkat erősíti. Nagyon jól ismeri az i20 WRC-t, és a srácokat is, ezért nagyon örülünk, hogy Németországban minket fog képviselni.” –nyilatkozta Michel Nandan, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke.

 


 

További híreink a rally világából