Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A WRC Academy és az SWRC korábbi bajnoka, Craig Breen bejelentette, hogy Finnországban és Németországban ismét WRC-vel fog szerepelni.

A Peugeot Rally Academy pilótája az idei Svéd Rallyn kóstolt bele először a top kategóriába. A havas versenyen a Kel-Tech Engineering-es Ford Fiesta RS WRC-vel a kilencedik helyen ért célba.

Az ír versenyző augusztusban murván és aszfalton is bizonyíthat a Fiestával. Breen Finnországban és Németországban is rajthoz állt már, sőt 2011-ben az ADAC Rallye Deutschland-on az első helyen végzett a Fiesta R2-vel, a WRC Academy keretein belül.

140612 breen n2

A 24 éves pilótának a tapasztalt Scott Martin fogja olvasni az itinert mindkét futamon.

„Először is nagyon hálás vagyok a Peugeot Sportnak, amiért ismét zöld utat kaptam, hogy az ERC mellett ezen a két világbajnoki versenyen is elindulhassak. Ez egy fantasztikus lehetőség számomra, hogy bizonyíthassak a top kategóriában ezen a két eseményen. Úgy gondolom, hogy meg tudjuk majd mutatni, milyen tempóra is vagyunk képesek.” –nyilatkozta Craig Breen.

 


 

További híreink a rally világából