Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport fejlesztési programjának részeként Adrien Fourmaux rajthoz áll a brit rallybajnokság nyitófordulóján egy Ford Fiesta Rally2-vel.

A francia pilóta a jövő hónapban megrendezésre kerülő Malcolm Wilson Rallyn (március 11.) indul az M-Sport Rally2-es versenyautójával.

„Sok munka vár ránk ebben az évben, és ez a verseny jó lehetőség arra, hogy folytassuk a Fiesta folyamatban lévő fejlesztését.” -árulta el az M-Sport igazgatója, Malcolm Wilson.

Fourmaux a januári Jänner Rallyn nyerni tudott a Fiestával, azonban a Monte-Carlo Rallyn csak az ötödik helyet szerezte meg a WRC2-ben.

„A Jänner Rallyn láthattuk, hogy még mindig versenyképes a Fiesta.” -kezdte az M-Sport csapatfőnöke, Richard Millener. „A Monte-Carlo Rallyn szárazabb volt az időjárás, mint amire számítottunk, így voltak gondjaink a beállításokkal, de Adrientől és Grégoire Munstertől így is hasznos visszajelzéseket kaptunk, amik segíteni fognak nekünk a Fiesta továbbfejlesztésében. Az igazság az, hogy tavaly nem végeztünk hatalmas fejlesztéseket a Fiestán, de ebben a szezonban lesznek újításaink és szeretnénk ismét futamot nyerni.”

Utoljára Jari Huttunen tudott diadalmaskodni Ford Fiesta Rally2-vel a WRC2-ben, mégpedig a 2021-es Monza Rallyn.

Fotó: wrc.com

További híreink a rally világából