Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Jourdan Serderidis az M-Sport Ford World Rally Team egyik Ford Puma Rally1-esét fogja vezetni a szezonnyitó Monte-Carlo Rallyn (január 19-22.).

Az 58 esztendős görög pilótának ez lesz a negyedik versenye a hibrid Forddal. Idén a Szafari Rallyt a hetedik, a Spanyol Rallyt pedig a huszonnyolcadik helyen teljesítette. A hazai futamán, az Acropolis Rallyn technikai hiba miatt nem ért célba.

Serderidis az elmúlt években már négy alkalommal is rajthoz állt a Montén. 2014-ben a WRC2-ben a hatodik helyet szerezte meg egy Ford Fiesta R5 volánja mögött. A következő két évben már egy Citroen DS3 R5-tel vágott neki a futamnak, 2017-ben pedig megnyerte a WRC Trophyt egy DS3 WRC-vel.

Serderidisnek köszönhetően három Puma Rally1 már biztosan lesz a mezőnyben a szezon első fordulójában, mivel Ott Tänak valamint Pierre-Louis Loubet is az M-Sport Rally1-es autójával fog majd szerepelni.

Fotó: wrc.com

További híreink a rally világából