Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Megjelent a Horvát Rally (április 21-24.) nevezési listája, amelyen 66 páros neve szerepel. A Zágráb környéki viadalon két magyar alakulatnak is szurkolhatunk majd.

A soron következő vb futamon összesen tizenegy hibrid Rally1-es versenyautó fog rajthoz állni – a Toyota Gazoo Racing színeit a bajnoki tabella éllovasa, Kalle Rovanperä valamint három csapattársa: Elfyn Evans, Esapekka Lappi és Takamoto Katsuta képviseli majd.
Thierry Neuville, Ott Tänak és Oliver Solberg a Hyundai Motorsport i20 N Rally1-esevél fog szerepelni, míg Craig Breen, Gus Greensmith, Adrien Fourmaux és Pierre-Louis Loubet az M-Sport Ford WRT Puma Rally1-esével bizonyíthatnak a WRC horvátországi állomásán.

A WRC2-ben izgalmas csaták várhatóak, ugyanis olyan pilóták indulnak ebben a kategóriában, mint például Stéphane Lefebvre, Rossel Yohan, Eric Camilli, Nikolay Gryazin, Kajetan Kajetanowicz, Erik Cais, Jari Huttunen vagy Chris Ingram.
A WRC3-ban ott lesz többek között Jon Armstrong, Lauri Joona valamint Sami Pajari, de a WRC3 Open értékelésben rajthoz áll a László Zoltán – Kürti Tamás páros is a Ford Fiesta Rally3-al.
Bútor Róbert Tagai Róberttel az oldalán szintén elindul a viadalon a Dynamic Rally Team Peugeot 208 Rally4-esével. – Robi 16 éve indult utoljára világbajnoki futamon. A 2006-os Wales Rallyt az abszolút 27. helyen teljesítette egy Suzuki Ignis S1600-as volánja mögött.

A teljes nevezési lista ITT található.

Fotó: wrc.com

További híreink a rally világából