Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Andreas Mikkelsen bejelentette, hogy 2022-ben is a Toksport WRT színeiben fog indulni a WRC2-ben, miután a Rally1-es reményei szertefoszlani látszanak.

A 32 esztendős norvég pilóta idén bezsebelte a WRC2-bajnoki címet, majd a Rally Hungary-n megnyerte a rally Európa-bajnokságot is a Toksport Skoda Fabia Rally2 evo-jával. Mikkelsen 2022-ben szeretett volna visszatérni a Top kategóriába egy Rally1-es autóval, azonban erre egyre kisebb az esélye, miután már csak az M-Sport-nál van szabad ülés.

„A tervem jelen pillanatban az, hogy a következő szezont is a Toksport színeiben kezdem el, és a WRC2-ben indulok.” –kezdte Mikkelsen. „Szerettem volna visszatérni a Top-kategóriába, és egy Rally1-es autóval versenyezni 2022-ben. Jelenleg nincsen sok szabad hely, így nem tehetek mást, mint hogy várok, hátha elérhetővé válik egy ülés. Nagy célokat tűztem ki idén, és sikerült is megnyernünk mindkét bajnokságot. A Skoda Fabia Rally2 evo nagyon megbízható és versenyképes volt az egész szezon során. Elégedett vagyok ezzel az évvel, és jövőre folytatjuk ezt a munkát.”

További híreink a rally világából