Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Dani Sordo az elmúlt három szezonban Carlos del Barrio-val versenyzett, az idei évben pedig Borja Rozada ült be mellé a Hyundai i20 Coupe WRC-be. A spanyol pilótának a jövőben Cándido Carrera fogja diktálni az itinert.

Sordo az idei Monte-Carlo Rallyn még Carlos del Barrio-val indult, majd Portugáliában, Szardínián, és Kenyában már Borja Rozada-val dolgozott együtt. Sordo és Rozada az első közös versenyükön, a Portugál Rallyn a második helyen végeztek, azonban a folytatásban már nem voltak ennyire eredményesek. Szardínián a tizenhetedik, Kenyában pedig a tizenkettedik pozícióban értek célba az i20 Coupe WRC-vel.

„Hálás vagyok Rozadanak az elhivatottságáért és a profizmusáért.” –kezdte Sordo. „Megmutatta, hogy milyen nagyszerű versenyző, de ennek ellenére sajnos nem tudtunk száz-százalékig összecsiszolódni. Remélem, hogy minél hamarabb elkezdhetem a közös munkát Cándido Carreraval, és hogy még idén lesz majd okunk az ünneplésre.”

A 41 esztendős Carrera eddig több mint 250 versenyen állt rajthoz (az idei Mecsek Rally – Historicon Daniel Alonso Villarónnak diktálta az itinert a Ford Sierra RS Cosworth 4x4-ben), és a Monte-Carlo Rally előtti teszten már dolgozott együtt Sordoval.

Fotó: wrc.com

További híreink a rally világából