Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Motorsport legújabb rallyautója, az i20 N Rally2 a jövő hónapban fog debütálni a WRC2-ben az Ypres Rallyn (augusztus 13-15.). Az új kocsival Oliver Solberg és Jari Huttunen fog indulni a belgiumi viadalon.

Solberg és Huttunen is jelentős szerepet vállalt az elmúlt hónapokban az új Hyundai i20 N Rally2 fejlesztésében és tesztelésében.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy részt vehettem a Hyundai i20 N Rally2 tesztelésében.” –kezdte a 19 esztendős Oliver Solberg. „Nagyon izgatott vagyok, mert most lehetőségem lesz versenykörülmények között is vezetni az autót. Két dolgot szeretnék mondani Andrea Adamonak (Hyundai Motorsport csapatvezetője), és Andrew Johnsnak (Hyundai Motorsport  Customer Racing vezetője). Először is szeretném nekik megköszönni ezt a lehetőséget, másodjára pedig gratulálnék nekik ehhez az autóhoz. Nem lesz könnyű dolgom, mert aszfalton még nem mentem ezzel az autóval, és Belgiumban sem versenyeztem eddig. Természetesen mindig törekszem a jó eredményre, és már alig várom, hogy megmutathassam a világnak a Hyundai Motorsport új versenyautóját.”

Fotó: Hyundai Motorsport

További híreink a rally világából