Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Adrien Fourmaux a múlt hétvégi Horvát Rallyn mutatkozott be a Ford Fiesta WRC volánja mögött. A francia pilóta a Portugál Rallyn (május 20-23.) is lehetőséget kap  majd a bizonyításra az M-Sport-tól.

Fourmaux a Horvát Rallyt az ötödik helyen fejezte be, ezzel ő lett a legeredményesebb Fordos pilóta a Zágráb központú viadalon. A 25 esztendős pilóta a bajnokság következő futamán, a Portugál Rallyn murvás körülmények között is megmutathatja majd, mire képes a Fiesta WRC-vel.

„A Horvát Rally egyetlen kiábrándító része az volt számomra, amikor véget ért.” –kezdte Fourmaux. „Ekkor még nem tudtam, hogy mikor lesz újra lehetőségem vezetni ezt a fantasztikus autót. Ezt követően Rich (Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke) megkeresett, és mondta, hogy Portugáliában visszaülhetek a volán mögé. Már így is nagyon elégedett voltam azzal, ahogy telt a hétvége, aztán megtudtam, hogy a következő versenyen is lehetőséget kapok az M-Sport-tól. Alig várom, hogy murván is kipróbálhassam az autót. Keményen fogok dolgozni, és azon leszek, hogy a lehető legtöbbet tanuljak, és minél több tapasztalatot szerezzek Portugáliában.”

Fotó: M-Sport

További híreink a rally világából