Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Toyota Gazoo Racing után a Hyundai Motorsport is lerántotta a leplet versenyautójának idei festéséről.

A Hyundai 2020-ban megnyerte a konstruktőri bajnokságot, Ott Tänak és Thierry Neuville pedig az utolsó monzai futamig harcban volt a bajnoki trófeáért. Az alzenaui alakulat színeiben idén is Ott Tänak és Thierry Neuville fog szerepelni, míg a csapat harmadik i20 Coupe WRC-jén Dani Sordo és Craig Breen osztozik majd.
Neuville ma reggel jelentette be, hogy 2021-ben már nem Nicolas Gilsoul fogja diktálni neki az itinert, hanem a fiatal Martijn Wydaeghe. Dani Sordo a Monte-Carlo Rallyn versenyez majd utoljára együtt Carlos Del Barrio-val, mivel ezt követően Borja Rozada ül majd be mellé a Hyundai i20 Coupe WRC-be. Carlos Del Barrio a szezon második futamától kezdve Fabrizio Zaldivar-ral dolgozik majd együtt a WRC 3-ban.

„Ugyanolyan keményen kell majd dolgoznunk, mint az előző években.” –kezdte a csapat első embere, Andrea Adamo. „El kell felejtenünk az eddigieket, mivel nem támaszkodhatunk a múltra – építenünk kell a jövőnket. Egy nagyon izgalmas szezon előtt állunk, és mi minden versenyen a győzelemért akarunk majd harcolni.”
210115 hyundai i20 coupe wrc n n2
210115 hyundai i20 coupe wrc n3
210115 hyundai i20 coupe wrc n4


Fotó: Hyundai Motorsport

További híreink a rally világából