Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Motorsport bejelentette, hogy Törökországban Thierry Neuville, Ott Tänak és Sebastien Loeb fogja vezetni a csapat autóit. Loebnek ez lesz az idei második versenye az i20 Coupe WRC-vel.

A kilencszeres világbajnok francia pilóta a szezonnyitó Monte-Carlo Rallyn ült utoljára a Hyundai volánja mögött, és akkor a hatodik helyen ért célba. Svédországban Craig Breen kapott lehetőséget a bizonyításra, míg Mexikóban Dani Sordo indult az alzenaui alakulat harmadik i20 Coupe WRC-jével.
A rally világbajnokság hosszú szünet után jövő hétvégén az Észt Rallyval folytatódik, ahol Craig Breen lesz Neuville és Tänak csapattársa.

A Sebastien Loeb – Daniel Elena páros eddig három alkalommal tudott diadalmaskodni Törökországban, legutóbb 2010-ben a Citroen C4 WRC-vel. Idén tizenkét murvás gyorsasági vár a pilótákra, amik Marmaris környékén fognak kanyarogni. A 13. Rally Turkey Marmaris szeptember 18-20. között kerül megrendezésre.

További híreink a rally világából