Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Kajetan Kajetanowicz idén új autóval fog szerepelni a WRC 3-ban. A LOTOS Rally Team lengyel pilótája egy Skoda Fabia R5 evo-val indul a bajnokság hét versenyén.

Kajto 2019-ben Volkswagen Polo GTI R5-tel, illetve Skoda Fabia R5-tel is versenyzett a WRC 2-ben. A hét futamból ötöt dobogós helyen zárt, Törökországban pedig győzni tudott a Fabia R5 volánja mögött. A bajnoki trófeáért hatalmas csatát vívott a Pierre-Louis Loubettel, de végül három ponttal elmaradt a franciától, és az ezüstérmes helyen zárta az évet.

200225 kajto n2

Kajto 2020-ban a spanyol RaceSeven által felkészített Skoda Fabia R5 evo-val száll majd harcba a WRC 3 bajnoki címért. Az itinert továbbra is Maciej Szczepaniak diktálja majd neki. A lengyel páros idei első versenye a március 12-15. között megrendezésre kerülő Mexikó Rally lesz.

200225 kajto n3

„Hónapok óta készülünk erre az új kihívásra. A következő WRC szezonunkat a LOTOS Rally Team kemény munkájának, illetve a partnereink támogatásának köszönhetjük. Boldog vagyok, hogy közösen képviselhetjük a hazánkat a világ legnehezebb ralijain. Nagyon optimisták vagyunk a szezonunk rajtja előtt. Tavaly bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk harcolni a győzelemért. Idén a Skoda Fabia R5 új verziójával fogunk indulni, és az egész csapattal együtt úgy gondoljuk, hogy rengeteg lehetőséget kínál majd ez az autó.” –nyilatkozta Kajto.

A LOTOS Rally Team partnerei idén a Groupa LOTOS mellett a Delphi Technologies, Driving Experience, valamint a Pirelli lesznek.

Fotók: kajto.pl

További híreink a rally világából