Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Motorsport két versenyzője, Dani Sordo és Ott Tänak is rajthoz áll a portugál rallybajnokság (CPR) idei első futamán, a 33. Rallye Serras de Fafe e Felgueiras-en.

Az alzenaui alakulat azzal a céllal utazik Portugáliába, hogy felkészüljenek a 2020-as rally világbajnokság harmadik futamára, a Mexikó Rallyra (március 12-15.).

„Örömmel jelentjük be, hogy részt veszünk a február 27-29. között megrendezésre kerülő Rallye Serras de Fafe e Felgueiras-en, a 2020-as portugál rallybajnokság első versenyén. Dani Sordo és Ott Tänak is Hyundai i20 Coupe WRC-vel fog rajthoz állni a viadalon, azzal a céllal, hogy felkészüljenek a WRC idei első murvás futamára, a Mexikó Rallyra.” –írta a Hyundai Motorsport a közösségi oldalán.

Ott Tänak számára nem alakult úgy a szezonnyitó Monte-Carlo Rally, ahogy azt szerette volna, mivel a negyedik szakaszon hatalmasat esett. Az észt pilóta ezen a hétvégén a Svéd Rallyn ül vissza a Hyundai i20 Coupe WRC-be. Dani Sordo idén még nem kapott lehetőséget Andrea Adamoéktól, azonban a márciusi Mexikó Rallyn már ő is beülhet az i20 Coupe WRC volánja mögé. A spanyol pilóta tavaly egyébként megnyerte a Rallye Serras de Fafe-t egy R5-ös Hyundaijal.

Fotó: Hyundai Motorsport

További híreink a rally világából