Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport Ford World Rally Team Fiesta WRC-i a 2020-as szezonra egy feltűnően új dekorációt kapnak Phil Dixon grafikusnak köszönhetően.

A cumbriai alakulatot idén Teemu Suninen, Esapekka Lappi, valamint Gus Greensmith fogja képviselni a rally vb-n. A Fiesta WRC új dizájnjában a retró és a modern stílus találkozik. A kocsin a fehér szín dominál, de a kék és a zöld szín is szerepet kap. A csapat továbbra is szoros partnerséget ápol a Castrollal, de az MS-RT, a Michelin, a Sparco, az OZ Racing, az NGK, a Lazer, a Stilo, az Acronis, az Endless, az Audes, az Eibach valamint az SWP logója is megjelenik a Fiesta WRC-n.

200109 m sport2020 n2

Az M-Sport több képet is nyilvánosságra hozott az idei autóról, amelyeket a cumbriai értékelési központban készítettek. Malcolm Wilsonék tavaly egy 2,5 kilométeres tesztpályát építettek, most pedig egy 10,723 m2-es műhely megvalósításán dolgoznak a Tóvidék Nemzeti Park (Lake District National Park) közelében.

200109 m sport2020 n3

„A tervezőnket, Phil Dixont François Delecour 1993-as Ford Escort RS Cosworth-a inspirálta.” –mondta az M-Sport igazgatója, Malcolm Wilson. „Mint minden rallyrajongó, én is alig várom, hogy láthassam az autóink új festését. Azt elárulhatom, hogy a csapat fantasztikus munkát végzett az idei évben. A rally a vállalatunk szívügye, így olyan csapatot állítottunk össze, akikre nagyon büszkék vagyunk.”

Wilson azt is elárulta, hogy a szezon negyedik futamára végeznek a motor fejlesztésével is, így csapata 2020-ban ismét a futamgyőzelmekért akar majd harcba szállni.

Fotó: M-Sport

További híreink a rally világából