Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport Ford World Rally Team bejelentette, hogy az Éric Camilli - Benjamin Veillas páros az új EcoBoost meghajtású Ford Fiesta R5-tel fog rajthoz állni a rally világbajnokság soron következő futamán, a Finn Rallyn.

Camilli jelentős szerepet vállalt az autó fejlesztésében és tesztelésében egyaránt. Az Ypres Rallyn előfutóként vett részt a korzikai pilóta az új Fiestával, a Finn Rallyn pedig már versenykörülmények között is vezetheti majd a kis méregzsákot.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ismét az M-Sport színeiben szerepelhetek.” –kezdte Camilli. „Ez a csapat nagyon különleges számomra, mivel itt kezdődött el a pályafutásom. 2016-ban nagyon fiatal voltam, és nem volt sok tapasztalatom, ennek ellenére lehetőséget adtak nekem a bizonyításra. Nagyon örülök, hogy ismét együtt dolgozhatunk, és hogy visszatérhetek az új autóval.”

„Jó lesz ismét rajthoz állni a Finn Rallyn. Ez az egyik kedvenc versenyem, mivel itt igazi rally szakaszok vannak. Itt minden adott ahhoz, hogy remekül érezd magad a volán mögött. A WRC 2 Pro mezőnye nagyon erős, a finn pilóták pedig mindig jól teljesítenek a hazai pályákon, ezért nem lesz könnyű dolgunk. A legjobbat akarjuk kihozni magunkból, és kemény fogunk dolgozni, hogy egy jó eredményt érjünk el Finnországban az új Fiesta R5-tel.” –árulta el a pilóta.

Fotó: wrc.com

További híreink a rally világából