Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport nyilvánosságra hozta az első fotókat a Ford Fiesta WRC idei festéséről. A cumbriai alakulat, a többi csapattal együtt, a birminghami Autosport International Show-n mutatja majd be a 2019-es autóját a nagyközönségnek.

Az elmúlt két szezonban a Red Bull logója díszelgett a Ford Fiesta WRC-n, azonban Sebastien Ogier távozása után lekerült a „vörös bika” a Fiestáról. Ogier tavaly szeptemberben jelentette be, hogy 2019-ben visszatér a Citroenhez. A hatszoros világbajnok döntése nehéz helyzetbe sodorta Malcolm Wilson alakulatát, azonban pár hete megerősítették, hogy továbbra is ott lesznek a WRC mezőnyében. Idén Teemu Suninen, és Elfyn Evans fogja képviselni az M-Sport-ot a sorozatban, valamint Pontus Tidemand és Gus Greensmith is bizonyíthat majd pár futamon a Fiesta WRC volánja mögött.

190110 m sport n2

A M-Sport autói a kék különböző árnyalataiban fognak pompázni a 2019-es szezonban, a szponzorokon mellett pedig az M-Sport hamarosan megnyíló értékelési központ tesztpályájának körvonala is felkerült az autó oldalára.

190110 m sport n3

„A következő év nagyon fontos lesz az M-Sport számára, és ez jól tükröződik a Fiesta WRC színvilágán is.” –kezdte a csapat első embere, Malcolm Wilson. „Számos új projekt jön létre az idén, köztük az új értékelési központ elindítása. Fantasztikus látni, ahogy a tesztpálya sziluettje megjelenik a Ford Fiesta WRC-n.”

190110 m sport n4

„A Ford, az MS-RT, a Castrol, a Michelin és a többi értékes partnerünk logója is ott van a kocsin. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, és megköszönni mindenkinek a támogatást. Nélkülük nem tudnánk folytatni a szereplést a rally világbajnokságon.” –tette hozzá Wilson.

190110 m sport n5

190110 m sport n6

A birminghami Autosport International Show január 10-13. között kerül megrendezésre.

Fotók: M-Sport

További híreink a rally világából