Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A háromszoros rally Európa-bajnok Kajetan Kajetanowicz a Szardínia Rally után a Német Rallyn is rajthoz áll majd a Lotos Rally Team színeiben.

Kajto idén a rally vb-n szerepel, ahol négy futamon is láthatjuk versenyezni. Szardínia volt az első állomása, ahol a defekt és az esős körülmények ellenére a WRC 2-ben a hetedik helyet szerezte meg. A 39 esztendős lengyel pilóta legközelebb az augusztus 16-19. között megrendezésre kerülő Német Rallyn fog ismét beülni a Ford Fiesta R5 volánja mögé.

„A Szardínia Rallyt követően tisztában vagyunk az erősségeinkkel, de azt is tudjuk, hogy még nincs elég tapasztalatunk.” –kezdte Kajto a wrc.com-nak. „A célunk Németországban is ugyanaz lesz. Idén minden verseny tele van újdonságokkal számunkra, de mindenhol megpróbáljuk a lehető legjobb formánkat nyújtani.”

Kajetanowicz bízik benne, hogy sok honfitársa fog majd nekik szurkolni a Bostalsee környéki pályák szélén: „A szurkolóinktól hallottuk, hogy szeretnének minket látni versenyezni a Német Rallyn, mivel ez a futam van a legközelebb Lengyelországhoz.”

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a szezon hátralévő részében hol indul még Kajto, de a németországi viadal után a pilóta ezeket az eseményeket is meg fogja majd nevezni.

fotó: kajto.pl

További híreink a rally világából