Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Kris Meeke hatalmasat esett a Portugál Rally 12. szakaszán. A pilóta és navigátora, Paul Nagle is a saját lábán szállt ki az összetört autóból, de Meeke-et kórházba szállították kivizsgálásra.

A Citroen csapat első embere, Pierre Budar a következőket mondta az AUTOSPORT-nak: „Nincs túl sok információnk a balesetről. Egyelőre nem tudtam beszélni sem Kris-szel, sem pedig Paul-lal. Most az a legfontosabb, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy rendben vannak a srácok.”

Meeke-ék egy tempós balos kanyarban csúsztak le az útról a fák közé. A baleset után Meeke-et mentőhelikopterrel az egyik portói kórházba szállították kivizsgálásra.

Hayden Paddon szintén kórházba került tegnap, miután a 7. gyorsaságin összetörte a Hyundai i20 Coupe WRC-jét. Az új-zélandi pilóta szombat reggel már a szervizparkban tartózkodott.

A Portugál Rallyt jelenleg Thierry Neuville vezeti, Elfyn Evans és Dani Sordo előtt. Vasárnap további öt szakasz vár a mezőnyre.

További híreink a rally világából