Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ezen a hétvégén Portugáliában száguld a rally világbajnokság mezőnye, azonban már elérhető a Szardínia Rally nevezési listája.

Összesen 50 páros áll majd rajthoz Szardínián, melyből 16-an WRC-vel, 21-en pedig R5-ös autóval indulnak. Az M-Sport Ford WRT színeiben Sebastien Ogier, Elfyn Evans és Teemu Suninen fog szerepelni. A Hyundai Motorsportot Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen és Hayden Paddon képviseli majd Olaszországban. A Toyota Gazoo Racing Yaris WRC-it Ott Tänak, Jari-Matti Latvala és Esapekka Lappi fogják vezetni, míg a Citroen Total Abu Dhabi WRT Kris Meeke-kel, Craig Breennel, valamint Mads Ostberggel vesz részt a szezon második európai murvás futamán.
Négy előző generációs WRC is lesz a mezőnyben: Martin Prokop, Yazeed Al-Rajhi és „Piano” Ford Fiesta RS WRC-vel, Cyrille Feraud pedig egy Citroen DS3 WRC-vel fog rajthoz állni.

A WRC 2-ben is izgalmas csaták várhatóak, mivel olyan pilóták indulnak a kategóriában, mint például Jan Kopecky, Ole Christian Veiby, Takamoto Katsuta, Gaurav Gill, Stephane Lefebvre valamint Kajetan Kajetanowicz.

A 15. Rally Italia Sardegna június 7-10. között kerül megrendezésre.

A Szardínia Rally nevezési listája itt található.

További híreink a rally világából